Τούρτες γενεθλίων

Είναι κάποιες στιγμές στην ζωή μας, που αξίζουν το κάτι παραπάνω. Μια επέτειος, μια επιτυχία, τα γενέθλιά των αγαπημένων προσώπων μας. Αυτές τις στιγμές μπορούμε να τις κάνουμε πιο αξέχαστες, συνοδεύοντας τες με κάποιο μοναδικό σχέδιο τούρτας, σε 3D ή σε εκτύπωση, που θα παρουσιάζει τα συναισθήματά μας με τον πιο γλυκό τρόπο.

Στο ζαχαροπλαστείο Zacherino, ειδικευόμαστε στην κατασκευή τουρτών με τρισδιάστατα (3D) σχέδια από ζαχαρόπαστα. Επίσης διαθέτουμε ειδικό εκτυπωτή για να αποτυπώσουμε στην τούρτα σας όποια φωτογραφία ή σχέδιο θέλετε!

Εκτός από τις δικές μας χειροποποίητες δημιουργίες, διαθέτουμε και έτοιμους, επώνυμους στολισμούς, από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου. Όλοι οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών σας, σε φιγούρες και άπειρες παραστάσεις.

Τούρτες γενεθλίων αλλά και για όλες τις ξεχωριστές σας στιγμές!

Zacherino τουρτες γενεθλιων
τουρτες γενεθλιων
τούρτες γενεθλίων

Στο ζαχαροπλαστείο Zacherino θα βρείτε τα δειγματολόγια των μεγαλύτερων εταιρειών σε στολισμούς για τούρτες, μέσα από τα οποία μπορείτε να διαλέξετε όλες τις διάσημες παιδικές φιγούρες (Peppa, Spiderman, Disney κλπ) και πολλά άλλα. Κάντε click στα παρακάτω links για περισσότερα: