Γάμος - Βάπτιση

Για τις πραγματικά ξεχωριστές ημέρες της ζωής σας όπως είναι η μέρα του γάμου σας ή της βάφτισης των παιδιών σας το ζαχαροπλαστείο Zacherino διαθέτει πολλές και εξαιρετικές επιλογές.

Η τούρτα σε ένα γάμο είναι αναμφισβήτητα ένα στοιχείο που τραβάει τα βλέμματα και προκαλεί τους ουρανίσκους! Σύμφωνα με την παράδοση συμβολίζει τις γλυκές στιγμές του ζευγαριού, την καλοτυχία και την γονιμότητα. Το να επιλέξετε την τούρτα για το γάμο σας μπορεί να είναι μια διασκεδαστική και ταυτόχρονα δύσκολη επιλογή, γι΄αυτό είμαστε εμείς εδώ, να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτήν που θα ταιριάζει απόλυτα στο γούστο σας. Η ποικιλία των γεύσεων καθώς και τα περίτεχνα σχέδιά μας, θα σας ξετρελάνουν!

Η τούρτα για τη βάπτιση του παιδιού σας, συνοδεύει μια ιδιαίτερη και πολύ σημαντική στιγμή της ζωής σας. Η ποικιλία των γεύσεων, τα περίτεχνα σχέδιά μας, καθώς και τα αγνά υλικά μας, θα σας ενθουσιάσουν! Η συλλογή μας αποτελείται από πανέμορφες τούρτες, χειροποίητες 3D από ζαχαρόπαστα σε ότι σχέδιο μπορείτε να φανταστείτε ή με στολισμούς των γνωστότερων εταιρειών, με τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών σας.

Τούρτες γάμου:

Zacherino ζαχαροπλαστείο Πάτρα

Τούρτες βάπτισης:

Zacherino ζαχαροπλαστείο Πάτρα