Το ζαχαροπλαστείο Zacherino ιδρύθηκε το 2010 από τους Pastry Chefs Καραγιάννη Κώστα και Διαμαντόπουλο Γιώργο. Ο κάθε ένας με τις δικές του εμπειρίες και προυπηρεσία στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις Πατρών και Αθηνών, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα από τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της Πάτρας, με κάποιες από τις πιο ιδιαίτερες & διαφορετικές συνταγές και γεύσεις.
Στο Zacherino, όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται εξολοκλήρου από τις πρώτες ύλες τους, φρέσκα και χωρίς την χρήση έτοιμων μειγμάτων. Επίσης, είναι η πρώτη και πιο επιτυχημένη επιχείρηση στην κατασκευή βρώσιμων τρισδιάστατων τουρτών με πάστα ζάχαρης.
Οι chef είναι πτυχιούχοι ζαχαροπλάστες, το προσωπικό είναι πιστοποιημένο από τον ΕΦΕΤ και ακολουθούνται όλοι οι κανόνες ιγιεινής, με δελτία παραγωγής και δελτία καθαρισμού στα πρότυπα του HACCP.
Πάντα με κέφι για δημιουργία και πειραματισμό, η ομάδα του Zacherino αναλαμβάνει να σας κάνει την ζωή πιο γλυκιά και απολαυστική!