About Us

Γνωρίστε στο ζαχαροπλαστείο Zacherino

Το ζαχαροπλαστείο Zacherino ιδρύθηκε το 2010 από τους Pastry Chefs Καραγιάννη Κώστα και Διαμαντόπουλο Γιώργο. Ο κάθε ένας με τις δικές του εμπειρίες και προυπηρεσία στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις Πατρών και Αθηνών, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ένα από τα καλύτερα ζαχαροπλαστεία της Πάτρας, με κάποιες από τις πιο ιδιαίτερες & διαφορετικές συνταγές και γεύσεις.

Στο Zacherino, όλα τα προϊόντα παρασκευάζονται εξολοκλήρου από τις πρώτες ύλες τους, φρέσκα και χωρίς την χρήση έτοιμων μειγμάτων. Επίσης, είναι η πρώτη και πιο επιτυχημένη επιχείρηση στην κατασκευή βρώσιμων τρισδιάστατων τουρτών με πάστα ζάχαρης.

Οι chef είναι πτυχιούχοι ζαχαροπλάστες, το προσωπικό είναι πιστοποιημένο από τον ΕΦΕΤ και ακολουθούνται όλοι οι κανόνες ιγιεινής, με δελτία παραγωγής και δελτία καθαρισμού στα πρότυπα του HACCP.

Η ομάδα μας!

Πάντα με κέφι για δημιουργία και πειραματισμό,
η ομάδα του Zacherino αναλαμβάνει να σας κάνει την ζωή πιο γλυκιά και απολαυστική!

Κώστας Καραγιάννης

Κώστας Καραγιάννης

Συνιδρυτής - Pastry Chef

Απόφοιτος της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων και με 15ετή προυπηρεσία στις μεγαλύτερες επιχειρήσεις Πατρών και Αθήνων μέχρι το 2010 που ξεκίνησε το Zacherino, είναι μέλος της λέσχης αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος.

View Profile
Διαμαντόπουλος Γιώργος

Διαμαντόπουλος Γιώργος

Συνιδρυτής - Pastry Chef

Απόφοιτος σχολής LeMonde, με πτυχίο μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής τέχνης. Μέχρι το 2010 που ξεκίνησε το Zacherino, είχε εργαστεί για 12 έτη σε μεγάλες επιχειρήσεις ζαχαροπλαστικής και σε ξενοδοχεία της Πάτρας και της Αθήνας

View Profile